[ Indhold ] [ Hundegård ] [ Transportbur til hund ] [ Hundeseng / Hundesofa ] [ Om os / Kontakt ] [ Nyheder ]
annoncer

Kradsetræ

Store kradsetræer

kradsetræ til katte stort
Se flere typer i butikken
kradsetræ til katte stort
Se flere typer i butikken

Se flere typer i butikken

Kradsetræer til katte er en stor fordel for katteejere: Man giver katten mulighed for at udfolde sine naturlige tilbøjeligheder, uden at det ødelægger noget i huset. Hvor tit har man ikke set tapeter og andet, som er blevet ødelagt at katten. Det er helt unødvendigt, og nogle kradsetræer kan fås til billige penge.

Træerne findes i mange forskellige former og prisklasser.

Se mere her


Hvordan har dine tapeter det?

Hvis du har det som den gennemsnitlige katteejer, så har du fået ødelagt tapetet flere steder i hjemmet. Med et kradsetræ til katten kan du reducere problemet, ja, måske ligefrem komme helt af med det. Det er en kats natur at kradse på ting. Hvis din kat ikke kommer så meget ud, vil det være svært for den at få lov til at kradse. Som du kan se i butikken ovenfor, findes der mange forskellige typer kradsetræ, om kan købes direkte online. Kradseiljøer, kradsestolper og kradsebræt eller måtte. Mange af butikken tilbyder gratis levering, når du køber for et bestemt beløb.

Når du bruger en webshop - fx til indkøb af et kradsetræ - så er der nogle forhold, man bør være opmærksom på.

1) Er den godkendt med E-mærke. Det er Danmarks certificeringsordning. Med e-mærket er alle kunder dækket af køber-beskyttelse. Det giver økonomisk sikring på helt op til kr. 10.000 for hver online handel. Butikken bliver også løbende kontrolleret. Læs mere om det her.2) Læs leveringsbetingelser. Nogle kan blive skuffet, hvis de ikke er på det rene med alle vilkår for levering. Hvis du eksempelvis køber et kradsetræ, bør du lægge mærke til, hvad det koster at få det leveret - og hvor de tilbyder at levere det.

3) Tjek, hvad andre siger om siden. Dette gøres let med en Google-søgning.

Hvilket træ?

Grundlæggende findes de i tre typer: Små kradsetræer, mellemstore kradsetræer - og så de store. Når man taler om de store typer, bruges også ofte betegnelsen "kattemiljø" eller "kradsemiljø". Hvis man synes, at de store er for dyre, kan man også købe en kradsemåtte eller et kradsebræt. De er fremragende til hvæsning af kløer. De kan fås til lidt over 100 kroner. Når man ser på katteartikler, kan man for det meste også finde kradsetræer med et lille rum i. Katte elsker at have sådan en lille privat stue for sig selv. Flere at disse katteartikler er i øvrigt produceret således, at man kan montere dem i væggen.

De typiske mærker inden for kradsetræerne hedder "My kitty", "Trixie" og Adamo. Det er ikke væsentligt, hvilket mærke man vælger. Katten vil helt sikkert være ligeglad med, om du vælger billige kradsetræer eller dyre.

Hvis du klikker på billederne, kommer du videre til butikken, hvor der er mange andre katteartikler til salg. Hvis du ikke finder det helt store tilbud på kradsetræ i dag, kan det sagtens være, at de er der en anden dag. Varerne (katteartiklerne) bliver jævnligt skiftet ud, og nogle gange skal noget af det hurtigt ud, og det giver tilbud.

Et helle til katten

Som du kan se, er mange af kradsetræerne udstyret med ”huse”. De giver katten mulighed for at hvile i et område, hvor den får ro og tryghed. Mange katte elsker disse små hulrum. Du kender sikkert allerede til katte, som lægger sig i kurve, papkasser eller andre hyggelige rum. Med et kradsetræ med hus og kradsebræt får din kat sit helt eget område, således at du kan have de andre ting for dig selv. Har du flere katte, er det forholdsvis let at montere endnu et hus, så de begge kan få et roligt område. Mange dyr har et behov for et område til sig selv. Det gælder ikke mindst katte. Jeg ser det samme behov hos hunde, ja, nærmest alle husdyr. Nogle gange har de brug for at hvile, og det er ikke sikkert, at det lige falder sammen med det tidspunkt, hvor dyrenes mennesker har lyst til at hvile.

Et godt kradsetræ er også udstyret med diverse legetøj til katte. Man behøver ikke nødvendigvis at købe et produkt med legetøj, for det er meget nemt at montere efter købet.

Nytårsaften

Dyrens Beskyttelse anbefaler, at man lukker sin kattelem nytårsaften. De fleste er vant til at gå ud og ind, og hvis katten først forvilder sig ud af lemmen, er det ikke sikkert, at den er tæt på huset, når det begynder at larme nytårsaften. Derfor er det sikreste at lade den blive inde, før det går løs. Nogle katte vil have tendens til at gemme sig i larmen. Et godt råd er at lade dem gøre det. Nogle vil vælge at gemme sig i "boksen" i deres kradsetræ. Hiv dem ikke ud. Det er det tryggeste for katten at ligge skjult, uanset om du har et kradsetræ til den eller ej.

Fandt du det, som du søgte? Ellers kan du prøve et besøg hos: Petdreams.dk