[ Indhold ] [ Hundegård ] [ Transportbur til hund ] [ Hundeseng / Hundesofa ] [ Om os / Kontakt ] [ Nyheder ]
annoncer

Chip kattelem

Kan bruges til op til 32 katte.
Brug den chip, som katten har i forvejen.
Solid

kattelem chip

Gennem tiden er kvaliteten af den slags produkter blevet bedre og bedre. Se mere i butikken, hvor du også kan se pris, levering, anmeldelser m.m.

Montering

De er forholdsvis nemme at montere i døren. Men hvis du ikke er lidt handy, bør du spørge andre til råds. For hvis man eksempelvis laver hullet for stort, så er døren ødelagt.

I muren. Det er ikke nogen god idé at indsætte kattelemmen i muren. Det er mere besværligt ift. at montere den i døren. Desuden kan det blive et problem, hvis du på et tidspunkt vil sælge huset. Nye ejere er ikke nødvendigvis interesserede i at have et hul i muren. Men døren kan let udskiftes. Nogle vælger også at sætte dem ind i vinduer eller glasdøre. Hvis man ikke er ferm til dette, bør man konsultere en glarmester.

Kan katten bruge lemmen med det samme?

Katte er forskellige. Og hver gang man kommer hjem med nye katteartikler, skal de lige vænne sig til dem. Det samme gælder for en lem til katte med chip. Vær tålmodig. Og læg mærke til kattens signaler. Hvis den viser frygt, kan det være, at den lige skal prøve at passere et par gange, hvor du hjælper den. Når lemmen er indsat i vinduet højt oppe, kan det måske hjælpe, hvis du sætter et bræt op, som gør det nemmere.

Billige kattelemme

Den gammeldags type (manuel kattelem) koster ikke ret meget. Men nogle katteejere oplever problemer med, at fremmede katte går ind i huset. Her er der dog indiviuelle forskelle.

Fandt du det, som du søgte? Ellers kan du prøve et besøg hos: Petdreams.dk