Hundegårde til salg.dk - En del af Hundetips.dk

[ Indhold ] [ Hundegård ] [ Transportbur til hund ] [ Hundeseng / Hundesofa ] [ Om os / Kontakt ] [ Nyheder ]
annoncer

Hundeseng / Hundesofa

- en hund skal da have en sofa!

Hundesofa i god stil og flot design i træ og Windsor
Vil du også forkæle din hund lidt? Sofaen er lavet af træ og Windsor læder. Rigtig flot at have stående i stuen.
Gå til butikken og se meget mere
hunderacer
Der er mange muligheder for at skabe det bedste for din hund, uanset hunderace. Mørk pil og med behagelig pude.
Gå til butik
Hundesofa i rødpil med pude 60x38 cm.
Rødpil i et rustikt look. Puden måler 60 X 38 cm.
Gå til butik
Hundesofa med blødt betræk i ruskindslook 65 x 35 x 30 Centimeter.
Sofa i ruskindslook. 65 X 35 X 30 cm.
Gå til butik
Mini sofa til små hunde i læderlook
Sofaen, som er egnet til de mindre/små hunderacer.
Gå til butik
Donut hundeseng i antik kunstlæder i brun
Sofaseng fra producenten Scruff. 80 X 70 cm.
Flere størrelser i butikken
Formålet med denne side er at give dig det bedste overblik over de bedste hundeartikler på nettet. Siden er lavet så enkelt og brugervenligt som muligt. Når du klikker på et billede eller et produktlink, kommer du videre til butikken, hvor varen kan købes. Tak, fordi du bruger siden. Se også sider med transportkasse til hunden eller Hvalpegårde.

Hundesofaens fordele

Hundesofaer er blevet populære den seneste tid. Mange hundeejere lærer deres hunde ikke at hoppe op på sofaen eller i sengen. Men nogle vælger så til gengæld at give vovsen sin egen sofa eller seng. På denne måde kommer den til at ligge på nogenlunde samme højde som dens mennesker. Og så gør det jo ikke noget, at mange hundesofaer er flotte at se på. Husk på, at en sådan sofa holder længe, så prisen her og nu er for mange ikke så væsentlig. Bare sofaen er flot.

Fordele ved hundesofaen

  • Ingen hundehår og snavs i "menneskesofaen"
  • Hunden får sit eget frirum et bestemt sted i huset
  • En hundesofa er pæn at se på
  • De fleste hunderacer elsker at ligge i dem

Hundesofa i læder

Som det ses ovenfor kan man få en hundesofa i læder og i en rigtig flot stil, som minder lidt om "menneskesofaer". Er du til holdbare materialer og god kvalitet, er det sikkert noget for dig.

Sofaseng

Man kan også få en slags mellemting mellem hundesofa og hundeseng. Som det ses ovenfor er nogle af typerne sådan lidt begge dele.

Nogle af sofaerne er i den lidt dyre ende efter min mening - andre er billige. Hvis man har en lidt vild hvalp, er det nok en god idé at vente lidt med at købe seng til den. Eller vælg én lidt billigere model. Som det kan ses, laves hundesofaerne i forskellige materialer. Der er læder (de fleste kunstlæder), der er stof, nogle steder velour, nogle steder nogle plastik-agtige former for overtræk. Personligt ville jeg ikke købe en hundesofa i stof - og da slet ikke velour. Det er lidt for svært at rense den slag. Hundesofaer i læder er nemme at rense.

Er det overforkælelse?

Det må bero på en subjektiv vurdering. Idéen med at have en hundesofa eller hundeseng er, at "menneskesofaen" skal bruges til, ja, mennesker. Men i de fleste hjem med hundesofa kunne man godt forestille sig, at hunden bruger begge dele frit. I så fald er det nok forkælelse, men ikke nødvendigvis overforkælelse. Og i hvert fald ikke nødvendigvis misforstået godhed. Det sidste ser man fx, når folk bare overfodrer deres hunde og ikke lufter og aktiverer dem ordentligt. En hundeseng vil for mange være eget velkomment - især hos dem, som giver dem lov til at ligge i sengen.

FORKÆLELSE FOR MIG handler om at aktivere hundene - hundesofa eller ej. De skal bruge deres medfødte evner for opsporing, apportering, vagt, jagt m.m. Kun med en ordentlig udfoldelse af disse medfødte egenskaber får de et godt liv. Nogle tror, man bare kan klare det ved at smide en masse mad ned til, ja, nogle bruger endda slik. Det sidste er direkte synd for hunden. Slik - især chokolade - er direkte skadeligt for din hund. MEN DET VED DEN IKKE. Du kan roligt købe hundesofa / hundeseng - uden at føle, at du overforkæler din hund.

Bider hunden i sofaen?

Nogle hunde har svært ved at lade hundesofaen være. Det gælder især unghunde. Nogle bider og kradser i sofaen. Men du kan sagtens vænne den af med det. Nogle gange kan det være nødvendigt med at skarpt 'nej', og evt. trække hunden ned fra sofaen umiddelbart efter. Efter nogle gentagelser og lidt hundetræning vil de fleste have lært det. Men du bør være opmærksomme på, at hunde kan blive i tvivl om, hvad de må, når der kommer en ny hundesofa i hjemmet. Man skulle tro, at en hund kan forstå, at hvis den ikke må bide i den gamle sofa, så gælder det også den nye. Men den slags logik har en hund ikke nødvendigvis. Jeg har oplevet, at hunden efter noget tid lærte, at den ikke måtte bide i sofaen. Men da vi købte ny, var den faktisk henne og bide lidt i hjørnet af én af pudderne. Den forstod med andre ord ikke, at reglerne også gjaldt for den nye hundesofa.

Nogle oplever, at deres hundeseng kun holder et par dage. Men det er kun i særligt uheldige tilfælde, hvor man lader en hvalp / unghund være alene med hundesofaen i for lang tid. Pludseligt har den ødelagt den, og man må købe en ny. Men som antydet tidligere kan det godt lade sig gøre at undgå det. Der skal blot lidt hundetræning til. Vovsen skal med andre ord lære at bruge sin hundesofa rigtigt. Vær over den, så snart den viser tegn på, at den vil tygge / bide i den. Hav i øvrigt andre bideting / hundeartikler klar til den, så den har noget at bide i. Selv foretrækker jeg at købe okseben hos slagteren.

Hvornår begynder hunden at bruge sin sofa?

Det er ikke sikkert, at hunden kaster sig over sin nye hundesofa med det samme. Men i de fleste tilfælde begynder de langsomt at opleve fordelene ved deres eget lille territorium. Det er nemlig et udbredt problem for hunde, at de aldrig rigtig har deres eget lille frirum. Det kan godt være, at vi mennesker synes, at den har det godt, fordi den må være overalt i huset, både sofaen og sengen. Men set fra hundens synspunkt er det en fordel med en hundesofa. Her kan den føle, at den har sit eget, ligesom vi mennesker også gerne vil have lidt privatliv.

HVIS DU HAR EN MENING OM EMNET, er du velkommen til at smide en besked til mig. Se linket Om os / kontakt øverst. Uanset om det handler om hundeartikler, hundesofaer, hundesenge... Tak, fordi du bruger siden.

Kort over siden.