Hundegårde til salg.dk - En del af Hundetips.dk

[ Indhold ] [ Hundegård ] [ Transportbur til hund ] [ Hundeseng / Hundesofa ] [ Om os / Kontakt ] [ Nyheder ]
annoncer

Hvalpegård

Tilbud på alu hvalpegård - Se mere her.Løbegård til hund eller kuld hvalpe med 8 led i sort
Denne hvalpegård er lavet med otte paneler. Klik dig videre til butikken og se flere størrelser og typer.
Gå til butik
Smart løbegård til hvalpe, katte, gnaver 130x55 cm.
Kan anvendes som hvalpegård, løbegård til gnavere etc. Godt slidstærkt materiale.
Gå til butik
hvalpegård, gård til hvalpe
Lækker løbegård, som du kan bruge til lidt af hvert. Fx hvalpe, kaniner m.m.
Gå til butikken
hvalpegård, gård til hvalpe

Gå til butikken
Se de seks Nye hvalpegårde her>>> (sælges online).

Et klik på et af billederne sender dig videre til butikken Petlux.dk, hvor du kan se meget mere end blot hvalpegårde.

Denne side er en del af Hundetips.dk - et websted, som viser alt om hunde: Hunderacer, træning og hundeartikler. På Hundegaardtilsalg.dk holder vi øje med alle de nye produkter på markedet, ikke kun i henseende til nye hvalpegårde. På denne måde viser siden alt det nye. Hvis du søger en brugt hvalpegård, er det bedre at bruge fx DBA, hvor der ofte kommer nye opslag, hvor man kan købe dem brugt i forskellige materialer såsom nylon eller metal. Hvis du kun skal bruge hvalpegården en enkelt gang, er det gode chancer for, at du kan sælge den videre efter brug. De fleste er så gode som nye, selvom de har været brugt en enkelt gang. Tak, fordi du bruger siden.

Hvalpegårdene sælges efter forskellige behov. Hvis du regner med at få hvalpe i huset flere gange over længere tid, så kan det godt betale sig at anskaffe de mere holdbare gårde i alu-materiale. De holder nærmest evigt. Og så kan de bruges både indendørs og udendørs.

Kan du ikke finde de helt rigtige mål i de fysiske butikker, så prøv at købe online, hvor du kan få så godt som alle mål på gårdene. Online er der forskellige mål, og priserne kan variere fra den ene webshop til den anden.

Når hvalpegårde sælges, er det dog ikke kun til hunde. Mange købere bruger dem også til kaniner og marsvin. I disse tilfælde skal man blot huske at købe de rigtige typer, dvs. dem har lille afstand mellem gitrene, så dyrene ikke kan løbe ud. Det er desuden en god idé at købe en hvalpegård med net, som kan dække gården øverst. Dette sikrer, at dyrene ikke hopper ud, og at rovfugle ikke kan komme til dem.

KØB EVT. nogle af de mest vigtige hundeartikler til hvalpe. Det vil først og fremmest sige bideting / bidelegetøj. Fra de er hvalpe og helt op til unghundealderen bider de nærmest i alt. Hvis de er i en hvalpegård uden noget, er det ikke fair over for hunden. Når den er i sin gård, skal den have noget at bide i. En kæp kan også gøre det. Man behøver ikke nødvendigvis købe en masse hundeartikler, fordi man skal have en gård til hvalpe.

Ud af hvalpegården

De små skal naturligvis ud af deres hvalpegård flere gange om dagen, så de kan opleve større områder. Fx haven. Nogle tager deres hvalpe med til stranden, men her skal man være meget forsigtig med hundene.

Hvilket materiale er bedst?

En hvalpegård i aluminium er let og alligevel solid, ligesom den efter manges mening er pæn at se på. Prisen er ikke en fordel, idet de ofte ligger i den dyre ende. En hvalpegård i stål er solid, men lidt tungere at flytte rundt på. Det sidste er dog ikke altid tilfældet. Prismæssigt er de længere nede end alu-hvalpegårde. Det samme gælder for andre produkter såsom transportbure. Gør-det-selv. Det er let at bygge en hvalpegård ved hjælp af egne midler. Men i forhold til tiden, som det tager at bygge og skaffe materialer, og prisen på materialerne, kan det ikke betale sig. Hvalpegårde koster normalt ikke så meget, at det kan betale sig at bygge én selv. Med de mange brugte produkter til salg får man nemt en god handel online.

Når hvalpen bider ting i stykker

Når den lille hvalp kommer lige fra sin vante hvalpegår og videre til sin ejer, er det en lang række udfordringer.

I begyndelsen skal man være opmærksom på, at hvalpen slet ikke kender sit nye hjem. Sidste gang jeg fik ny hund, var den faktisk lidt bange for mig, men ikke for min kone! Den slags forskelle siger en del om, hvordan hvalpen oplever verden.

Vi forsøgte at installere en lille hvalpegård i stuen. Men det måtte vi opgive. Den ville ikke være i den og fik derfor lov til at løbe rundt i huset.

Uden brug af hvalpegård skal man være meget opmærksom på, at en hvalp kan ødelægge mere, end man lige regner med. Fx sko, gulvlister og møbler. Det er derfor en god idé at købe hundeartikler såsom tyggeben og andet, som den kan bide i. Jeg vil kraftigt anbefale, at den nye hundeejere monterer skoreolen en meter oppe på væggen. Ellers er det nærmest umuligt at undgå bid i skoene.

Når man lige skal have en pause

Det er ikke altid nemt at have en ny hvalp i huset. Den bider i alt, larmer og skal "skiftes" indimellem. Derfor er det også rart at kunne sætte den ned i en god hvalpegård / løbegård engang imellem. Vi brugte det selv, når hvalpen var kommet lidt for meget i bidehumør. Den bed os i fingrene og i puderne på sofaen. Den bedste løsning var enkel: Et par minutter ad gangen ned i hvalpegården med et godt kødben eller en 2-3 gode tyggeben. Så kunne hunden få stillet sin bidelyst i tilladte ting. Og vi kunne få lidt fred. Ikke fordi den skulle sidde i sin hvalpegård i lang tid. Men den kom derned, når vi lige trængte til lidt frirum. Det er en god metode, hvorpå hvalpen på harmonisk og rolig vis lærer, at den ikke får noget ud af at bide sine ejere. Når den bliver ældre, kan den få en lidt større løbegård i haven.

Det er helt sikkert også en befrielse for de voksne hunde i huset, hvis man har andre.