[ Indhold ] [ Hundegård ] [ Transportbur til hund ] [ Hundeseng / Hundesofa ] [ Om os / Kontakt ] [ Nyheder ]
annoncer

Overblik


hundetaske online hundetaske online hundetaske online hundetaske chihuahua hundetaske små hunde hundetaske hundeartikler

Der findes to forskellige typer hundetaske. Den ene type er et alternativ til transportbure i bilen eller hjemmet. Den ligner med andre ord en slags transportkasse udført i stof eller lærred.

Den anden type ligner mere en almindelige dametaske. Typen kender du fx fra Paris Hilton, der blev kendt for at bære rundt på sin lille Chihuahua (hun har også haft en Mops). Her taler vi naturligvis mest om hundetasker til små hunde. Det kunne være den nævnte race eller racer som Fransk Bulldog.

Denne trend med små hunderacer og designertasker lever i bedste velgående. Og i dag ser man mange hunde stikke næsen op fra en Louis Vuitton eller Gucci taske.

Det blev for lang tid siden trendy for kvinder at gå rundt med en lille racehund i en hundetaske. Der er noget celebrity over det. Det ser ekstra nice ud, hvis man også har købt et smukt smykke til vovsen.

Se et stort udvalg her.

En hundetaske er normalt noget, som din firbenede ven lige skal vænne sig lidt til. Hvis den ikke har prøvet at være i en hundetaske fra hvalp, kan det måske være en lille smule ubehageligt for den at være i den. Men der er som med andre ting således, at lidt tilvænning kan løse problemet. Der er to ting, som kan virke for dig og din hund: 1) Giv den positive associationer med hundetasken. Dette kan fx gøres ved at rose og give godbidder, når den sidder i den. 2) Almindelig tilvænning. Lær hunden, at der ikke sker noget farligt ved at sidde i den. Nogle hundelærer forholdsvis hurtigt, at turen i tasken kan være lig med en tur i parken eller et spændende besøg hos andre.

Fandt du det, som du søgte? Ellers kan du prøve et besøg hos: Petdreams.dk